Våre tjenester

EK Rørinspeksjon er en totallevererandør av vedlikeholdstjenester for vann og avløp

Ultrahøytrykk

JTR Gruppen utfører spyling av tette rør i hele Rogaland. Vår ultrahøytrykksbil tar seg av tyngre industriell og privat rengjøring av rør, overflater og tanker. Utstyret er fjernstyrt, noe som gir operatøren mulighet til å minimere faren for uønskede hendelser i forbindelse med jobben.

Utstyret er spesialtilpasset for rengjøring av de aller fleste overflater, rør og tanker med vann og trykk som verktøy. Trykk og vannmengde kan justeres etter oppgaven slik at vi kan utføre en trygg og sikker operasjon, samtidig som resultatet blir optimalt. Bilen er utstyrt med steam aggeregat som kan levere opp til 95 grader på fullt trykk og flow. Det varme vannet er meget effektivt til rengjøring av tette kjøkkenavløp og tining av vann og avløpsrør.

Eksempel på jobber:

Spyle av tette rør
Rengjøring/spyling av kjøkkenavløp
Rotkutting
Spyling av betong og avretningsmasse
Trykktesting
Tining av vann og avløpsrør
Fasadevask med steam og ultrahøytrykk
Tankrengjøring
Fjerne veimerking i asfalt

Vårt utstyr har nærmest uendellige muligheter. Ta kontakt i dag for å høre hva vi kan gjøre for deg.

Din totalleverandør

Vi kan hjelpe deg med alt innen innen spyling, supersuging, rørinspeksjon, rørfornying og trykktesting.

Vårt hovedkontor er lokalisert sentralt på Jæren, nærmere bestemt på Nærbø i Hå kommune og vi utfører regelmessig oppdrag i de fleste kommuner på Jæren som Stavanger, Sola, Sandnes, Randaberg, Klepp, Time, Hå og Egersund.

Vi har også en egen avdeling med spyling og rørinspeksjon i Ryfylket som tar seg av alle oppdrag i Forsand, Strand, Jørpeland, Tau og Hjelmeland området.