Våre tjenester

EK Rørinspeksjon er en totallevererandør av vedlikeholdstjenester for vann og avløp

Tining av vannrør og avløpsrør

JTR Gruppen har flere spesialbiler som kan tine frosne vannrør og avløpsledninger. 

Når vann- eller avløpsrøret i bakken er frosset og du ikke har vann, eller at vannet du har ikke renner ned, benytter vi varmt vann for å tine opp rørene. Her benytter vi en spesiell høytrykksspyleslange som er fleksibel, lang og tynn. Vi har eget utstyr som kun benyttes i vann. På denne måte kan du som kunde være helt sikker på at det ikke kommer bakterier i vannledningen.

Ved å benytte varmt vann tiner isen i vannrør lettere og vi har ikke behov for å jobbe med like høyt trykk som om vi benyttet kald vann. På denne måten utsetter vi ikke ledningen for like stor belastning som vi ville ha gjort om vi hadde benyttet kaldt vann. Å tine rør ved hjelp av varmt vann er et skånsomt valg for rørene. 

Skulle dette problemet oppstå hos dere, ta kontakt så kommer vi ut og fikser det.

Din totalleverandør

Vi kan hjelpe deg med alt innen innen spyling, supersuging, rørinspeksjon, rørfornying og trykktesting.

Vårt hovedkontor er lokalisert sentralt på Jæren, nærmere bestemt på Nærbø i Hå kommune og vi utfører regelmessig oppdrag i de fleste kommuner på Jæren som Stavanger, Sola, Sandnes, Randaberg, Klepp, Time, Hå og Egersund.

Vi har også en egen avdeling med spyling og rørinspeksjon i Ryfylket som tar seg av alle oppdrag i Forsand, Strand, Jørpeland, Tau og Hjelmeland området.