Våre tjenester

EK Rørinspeksjon er en totallevererandør av vedlikeholdstjenester for vann og avløp

Slamsuging

JTR Gruppen kan tilby slamsuging av alle typer ikke farlig slam/sand. Som kunde hos oss skal du alltid være sikker på at avfallet blir levert til godkjent mottak eller deponi for behandling.

Slamtømming - tømming av septik

Alle våre biler er utsrtyrt med vakumpumpe og slamtank for tømming av septik/septiktank, renseanlegg og minirenseanlegg. Oppsugd masse blir levert til SNJ Mekjarvik, eller nærmeste godkjente mottak.

Tømming av fettutskiller

Ta kontakt med oss i dag for å lage til en avtale på tømming av din fettutskiller. Med avtale hos oss slipper du å tenke på tømmeintervaller, dette er noe vi tar oss av. Oppsugd masse blir levert til nærmeste godkjente mottak.

Tømming av sandfangkummer og vaskeplasser

Alle våre biler har mulighet for å tømme sandfang og vaskeplasser/kummer. Oppsugd masse blir levert til nærmeste godkjente deponi.

 

Ta kontakt i dag hvis du har en utfordring som du tror vi kan hjelpe deg med. JTR Gruppen utfører rask behandling av din forespørsel.

Din totalleverandør

Vi kan hjelpe deg med alt innen innen spyling, supersuging, rørinspeksjon, rørfornying og trykktesting.

Vårt hovedkontor er lokalisert sentralt på Jæren, nærmere bestemt på Nærbø i Hå kommune og vi utfører regelmessig oppdrag i de fleste kommuner på Jæren som Stavanger, Sola, Sandnes, Randaberg, Klepp, Time, Hå og Egersund.

Vi har også en egen avdeling med spyling og rørinspeksjon i Ryfylket som tar seg av alle oppdrag i Forsand, Strand, Jørpeland, Tau og Hjelmeland området.