EK Rørinspeksjon

EK Rørinspeksjon er spesialist på rørinspeksjon, kartlegging av rør- og kummer, spyle- og sugetjenster innenfor komunalteknikk, industri og offshore.

Om EK Rørinspeksjon

EK Rørinspeksjon ble etablert av Einar Ausetad Sivertsen og Kurt Ove Reiersen i 2014. De ansatte i EK Rørinspeksjon har lang bransjeerfaring.

EK Rørinspeksjon er spesialist på rørinspeksjon, spyle- og sugetjenster tjenester innenfor komunalteknikk, industri og offshore. Utstyrsparken er moderne og blant det aller beste som finnes på markedet i dag.

EK Rørinspeksjon tilbyr rørinspeksjon av alle typer rør, trasésøk, spyling av tette rør og tømming av septikktanker fra Stavanger til Egersund. I tillegg har de alle andre tjenester som kan forventes av en totalleverandør.

Sammen med solide samarbeidspartnere kan EK Rørinspeksjon kalle seg totalleverandør av vedlikeholdstjenester for vann og avløp. Med på laget er JTR Gruppen, Reiersen Trykkprøving, og Olimb Rørfornying Rogaland.

Din totalleverandør

Vi kan hjelpe deg med alt innen innen spyling, supersuging, rørinspeksjon, rørfornying og trykktesting.

Vårt hovedkontor er lokalisert sentralt på Jæren, nærmere bestemt på Nærbø i Hå kommune og vi utfører regelmessig oppdrag i de fleste kommuner på Jæren som Stavanger, Sola, Sandnes, Randaberg, Klepp, Time, Hå og Egersund.

Vi har også en egen avdeling med spyling og rørinspeksjon i Ryfylket som tar seg av alle oppdrag i Forsand, Strand, Jørpeland, Tau og Hjelmeland området.